Alice i underlandet bröllop

Dela:

Facebook
Pinterest
En otroligt detaljerad topsy turveytårta. Brudparet önskade en Alice i underlandet tårta till deras bröllop. Tårtan är förutom sitt detaljerad yttre helt vegansk på insidan.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 62 Röster medelbetyg: 4,27 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Alice i underlandettårta, bröllop

En helt vegansk topsy turveytårta med handgjorda/handmålade och ätbara detaljer. En tårta byggd med kärlek till en av livets viktigaste dagar. Brudparet som älskar Alice i underlandet önskade denna detaljerade tårta.

En 3 våningstårta, totalt beräknad till 65 personer (räckte till fler ). Tema Alice i underlandet, levererades till en av livets största dagar, bröllopsdag.
Tårtan i stilen topsy turvey. Detaljer hämtade från filmen, tekannan som är handgjord och handmålad häller ut blomsterfall som sedan pryder hela tårtan. Ju mer man tittar på tårtan desto mer detaljer hittar man

Täckt med: sockerpasta (gelatinfri)
Toppad med: dekor i sockerpasta
Botten av: vegansk citronbotten
Fylld med: passionsfruktsmousse och cookies and cream (vegansk)

Hoppas ni gillar den ❤️

Fler bilder
Insänd av:
Annelie Karlsson
(Visited 215 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

50 shades of pink

Tårta till en 15-åring. Tema rosé och rosa. Fylld med hallon och vit choklad. Fler bilderInsänd av:Caroline WåhlanderInstagram:Cinawahlander(Visited 12 times, 1 visits today)