1 meter hög Bröllopstårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Denna tårtan är den högsta jag gjort och blev 101cm hög (inkl tårtbricka). Det är en dummy tårta då den gjordes till en utställning men alla dekorationer är ätbara (och handgjorda) och hela tårtan är täckt med sockerpasta. Klänningen är dessutom täckt med underbar spetsdekor.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 37 Röster medelbetyg: 4,68/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Då jag gjorde denna tårtan till en utställning så innehåller den frigolit samt massa rice krispies treat som jag sen skärt till så jag fått dom formerna jag ville ha. Sen har jag spacklat tårtan med vaniljsmörkräm och täckt med sockerpasta. Skon är gjord på frihand i sockerpasta, ca 13 cm lång, sen är den spraymålad med guld och sen har jag limmat på ätbart glitterpulver för ett lyxigare utseende. Blommorna är också gjorda i sockerpasta och pulvermålade. som sen bundits ihop till en bukett. Texten längst ner är airbruchad.

Insänd av:
Marie-Louise Carlmark
(Visited 150 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Hulken-tårta till Tage

Tuff på utsidan men mjuk på insidan med smaker av mjölkchoklad, jordgubb, vanilj och päron. Plus lite krossade Oreo-cookies.

Kladdtårta

Härlig kladdiga chokladbotten fylld med maraboufrosting och jordgubbar

Doptårtor

Ett matchande par av doptårtor. Enkla och stilrena.

Födelsedagstårtan

Födelsedagstårta med lite gammalmodigt inslag. Choklad bottnar med fyllning lemoncurd mousse och passionsmousse