Bröllopstårtor/ Sockerblommor/ Sockerpasta/ Tårtmästare 2016

1 meter hög Bröllopstårta

Denna tårtan är den högsta jag gjort och blev 101cm hög (inkl tårtbricka). Det är en dummy tårta då den gjordes till en utställning men alla dekorationer är ätbara (och handgjorda) och hela tårtan är täckt med sockerpasta. Klänningen är dessutom täckt med underbar spetsdekor.

Bilden inskickad av Marie-Louise Carlmark

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 37Röster medel: 4,68 av 5
Loading...

Då jag gjorde denna tårtan till en utställning så innehåller den frigolit samt massa rice krispies treat som jag sen skärt till så jag fått dom formerna jag ville ha. Sen har jag spacklat tårtan med vaniljsmörkräm och täckt med sockerpasta. Skon är gjord på frihand i sockerpasta, ca 13 cm lång, sen är den spraymålad med guld och sen har jag limmat på ätbart glitterpulver för ett lyxigare utseende. Blommorna är också gjorda i sockerpasta och pulvermålade. som sen bundits ihop till en bukett. Texten längst ner är airbruchad.

Insänd av:
Marie-Louise Carlmark

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra × 5 =

Tartdekorationer.com