Tuva-Li:s tårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Födelsedagstårta till Tuva-Li En färgglad tårta med chokladdropp
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Bottnarna är gjorda från Icas recept, ”världens bästa tårtbotten”, gjorde 2 st för att få höjd, delade ddm på mitten så det blev 4 lager.
I tårtan var det:
Hallonmousse
Chockladmousse
Bananskivor och glasskräm
Hela tårtan är spacklad med smörkräm ( smör florsocker vaniljsocker och philadelphiaost)
Smörkrämen är färgad med gel-färgen Funcolours.
Även de spritsade topparna är med smörkräm
Chokladdroppet är ganache gjord på mörkchoklad grädde vaniljsocker och lite smör
Slutligen en hjärtansformad klubba på toppen och lite strössel

Fler bilder
Insänd av:
Anna Tegnelund
Instagram:
Kokosripa
(Visited 94 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Mothers day

Tårta i form av kruka med Oreos som jord och blombukett gjord av sockerblommor

choklad dröm

chocklad tårta som blandar vit ljus o mörk chöklad med gnache drop choklad