Här presenteras jurymedlemmarnas finalister i tävlingen Årets Tårtmästare 2018 samt Gilla Priset 2018.
Juryns finalister presenteras utan inbördes ordning.

Caroline Douren

Jurymedlem Caroline Douren

Caroline är den kreativa själen bakom StHeaven Street. Hon är en självlärd tårtskapare med en brinnande passion för just dekoration och bakning. Hon älskar allt som har med skapande att göra och visar ständigt prov på nya tårtor och bakverk med kreativa detaljer. Caroline delar mer än gärna med sig av alla sina verk och sin gedigna kunskap. Besök Carolines blogg och Facebooksida för en stor dos med inspiration, tutorials och recept!
www.facebook.com/stheavenstree, stheavenstreet.blogspot.com

Nedan hittar du Carolines 3 favoriter.

 

Mors dagstårta inskickad av Madeleine Ekholst
Motivering: En mycket vacker och färgglad tårta som utan tvekan får gästerna att glädjas. En tårta som både ser tjusig och god ut!
Se bidraget här >>

 

Bambi och Stampe inskickad av Alicja
Motivering: Helt fantastiskt gjorda figurer och en fullkomligt ljuvlig tårta! Mycket väl utförd!
Se bidraget här >>

 

Symaskinstårta inskickad av Eva-Lena Johansson

Motivering: En mycket genomarbetad tårta med otrolig detaljrikedom. Så mycket känsla och tanke bakom den att det går rätt in i hjärtat. Oerhört skickligt utfört!
Se bidraget här >>


Karin Bernfalk

Jurymedlem Karin Bernfalk

Karin Bernfalk driver bloggen bagerskan.se sedan 2009. Karin är utbildad bagerska och älskar att baka, helst söta saker som bakverk och tårtor. Karins motto är att det hon bakar ska vara enkelt att göra, gott att äta och vackert att se på – och hennes bakverk är en fullträff på alla dessa punkter! Besök Karin och kolla in alla hennes goda recept och vackra bakverk på www.bagerskan.se!

Nedan hittar du Karins 3 favoriter.

A love story inskickad av Sofia Ekelund
Motivering: En tårta som firar livets olika skeende; att få gifta sig med sin älskade, att få skapa en familj tillsammans och att få åldras och bli gamla. Livet är värt att firas!
Se bidraget här >>

 

Alice i Underlandet inskickad av Sabina Jäverbrant
Motivering: Denna festliga tårta strålar av färg, glädje och detaljrikedom, jag blir glad när jag ser den.
Se bidraget här >>

 

25:e bröllopsdag inskickad av Alicja
Motivering: Bröllopsdagar är viktiga att fira och det med stil. Denna vackra och annorlunda tårta är både festlig och helt klart värdig att fira ett bröllopspars 25 års dag.
Se bidraget här >>


Emma och Elin bakar

Jurymedlem Duon – Elin och Emma Bakar

Våra lokala stjärnor som förgyller bröllop, dop, födelsedagar och andra tillfällen med sina fantastiska tårtor. Tack vare deras lyhördhet, kunskap, kreativitet och skaparglädje är de experter på att förmedla precis den rätta känslan i form av en tårta. Det tror vi att alla som någon gång har fått en tårta signerad Elin & Emma kan intyga!
Besök Elin & Emma Bakar på Facebook:www.facebook.com/ElinOchEmmaBakar

Nedan hittar du Elin och Emmas 3 favoriter

Dödligt delikat inskickad av Sandra Christiansen
Motivering: Vi uppskattar det groteska och udda i denna tårta då vi själva gillar det det lite mer annorlunda i livet. Den bryter trenden från det de vackra quiltade tårtorna som är normen för vackert. Mycket detaljrika dekorationer och de utdragna tänderna blev gräddet på moset.
Se bidraget här >>

 

Söt sushi-bricka inskickad av Alicja
Motivering: Vare sig man gillar sushi eller ej så kan man inte annat än att börja älska sushi efter att ha sett tårtan. Detaljerna på tårtan är gjorda med flera olika tekniker och färgerna var sprakande makalösa!
Se bidraget här >>

Imperial Star Destroyer inskickad av Josefin Emteryd
Motivering: Med stort engagemang och häpnadsväckande resultat vill vi hylla denna kreativa tårta! Denna tårta är ett äkta bevis på att ”endast fantasin sätter gränserna” när det kommer till tårtkonst! Ljuseffekten är pricken över i:et för att få den riktiga farkost-känslan, och vi älskar verkligen hur mycket planering som ligger bakom designen!
Se bidraget här >>


 

Vinnare av Gilla priset

Elsatårta inskickad av Marisia Batista Ramström
Gilla Priset består av fina priser från Funcakes och Wilton till ett värde av 2500 kronor.
Se bidraget här >>

Lyckas med mat vill passa på att tacka för alla fantastiska bidrag i årets tävling. Vi har fått se många otroligt fina teman på de cirka 600 tårtor som deltagit. Vi riktar även ett stort tack till juryn för ert arbete med att utse finalisterna. Tack till er alla!

Här kan du se all tävlingsbidrag till Årets Tårtmästare 2018 >>